2013. szeptember 11., szerda

6. rész

Helloka! 

Nos, mivel szerda van jön az új rész. 
Úgy döntöttem, hogy szerdán és legközelebb hétfőn kaptok részt :) 
Köszönöm a pipákat :) 
Nos sokat nem is igen beszélnék. 
Jó olvasást :) 
Puszi Bellboo 

Zayn!



(party hangulatom volt közben) 

Reggel egy kiadós esőre és egy hatalmas dörrenésre ébredek. Félig nyitott szemmel nézek ki az ablakon. Óriási vihar van odakint. Morgok egyet és bemegyek, felfrissítem magam. Felveszek egy fekete, feszes farmert, egy fekete tornacsukát, egy fehér ujjatlant, rá egy krém színű, félvállas pulcsit. Épp, hogy lépek ki az ajtón Harrybe botlok.
-         Jó reggelt álomszuszék – csókol meg.
-         Huh, jó reggelt – válok el az ajkaitól.
Megvárja amíg bezárom az ajtót és elindulunk. A póló hozzáér a kiszívott bőrfelülethez mire félrehúzom a szám. Kicsit feljebb húzom és rásimítom a hajam. Harry sunyin rám vigyorog.
-         Ne takargasd! Legalább tudják, hogy az enyém vagy – szorítja meg az ujjaim.
-         Tudják? Azt fogják gondolni mekkora egy prűd kurva vagyok! Két hetes ismeretség után lefekszem veled! – mordulok rá.
-         Fejezd be! Te nem vagy kurva! – tol hírtelen a falnak.
-         Szerinted! Mást nem ezt gondolja! A féltékeny kis rajongóid meg az egyetemi szőke libák akikkel dolgod volt – ragadom meg az ingje gallérját.
-         Leila után egyetlen szőke libával sem feküdtem le! Egyetlen eggyel sem! – morogja majd megcsókol.

A folyósón közlekedők mind megbámulnak majd tovább mennek. Páran még képet is csinálnak, ahogy csókolózunk. Egy hosszas csók után elindulunk. Lana a sétázott esernyővel vár ránk.
-         Most komolyan a folyosó kellős közepén támadod le a barátnőmet? – karol belém Lan.
-         Honnan? – kérdezzük szinte egyszerre.
-         Tele van a képetek mindennel! – von vállat.
-         Szuper! – morgom magam elé.
Egész nap a nyakamat kellett takargatnom. A legrosszabb, hogy Lana végig kuncogott a bénázásomon, hogy senki se vegye észre. Harry egész tesi óra alatt engem bámult. Néha csak úgy a semmiből beleharapott az ajkába. A lányok egész végig őt nézték amíg kaptunk szabadidőt. Páran irigykedve pillantgattak rám. Délután elindulok a bárba dolgozni. Még ráérek ruhát venni. A bál csak két hét múlva lesz azt hiszem. Lana meg már tuti megvette magának a megfelelőt. Beteszem a fülest és zenét kezdek el bömböltetni. Pár háztömböt megyek mire odaérek. Nathan, a tulaj fia van bent és az asztalokat pakolgatja. Leteszem a cuccom és segítek neki. Elég jól elbeszélgetünk és lassan kezd megtelni a kocsma péntekhez híven. Nyolc körül Harry sms-t küld vagy már húszadszorra. Egyre többen jönnek és alig bírunk el ketten ennyi embert. Nathan szól az egyik itt dolgozó egyetemistának, hogy ugorjon be ő is. Amikor meglátom az ismerős tetkókat és tökéletesen bezselézett hajat már sejtem ki lehet az. Zayn beáll mellém és sorba adja ki a rendeléseket. Egyre részegebbek lesznek az emberek és egyre több beszólást kapok. Zayn megrázza a fejét és kiviszi az asztalokhoz a söröket. A telefonom folyamatosan rezegni kezd. Bevágom az egyik fiókba és inkább kiszolgálom a többieket. Zárás előtt egy órával mennek haza az emberek. Jó sok borravalót kaptam és sok megjegyzést is. Kiveszem a telefont és sóhajtva feloldom. Tíz sms és húsz nem fogadott hívás, mind tőle. Bele se merek kezdeni.
„Hol a fenében vagy?” „Aggódóm érted!” „Válaszolj már!”. Egyre Több ilyen üzenet mire megrázom a fejem.
-         Nem tudja, hogy itt melózol igaz? – suttog a fülembe Zayn.
-         Nem! Nem akarom, hogy jelenetet rendezzen – vonok vállat.
-         Csak, hogy tudd engem nem zavarna - támaszkodik meg a derekam mellett.
-         Ja, valami ilyesmi válaszra számítottam – bunkózok.
-         Nem utálhatsz a végtelenségig – csókol a fülem mögé.
-         Elég! Hagyd ezt abba! Mi nem leszünk többet mi! Fogd fel Zayn! – fordulok meg a karjai közt.
-         Tudom, de így legalább vigyázhatok rád – csókol meg hirtelen.

Ellököm magamtól és lekevernék neki egy pofont, de elkapja a karom és a pulthoz nyom. Megfogja a kezeim és a pult széléhez szorítja őket. Újból az ajkaimra tapad és nem tudok ellen állni neki és legalább megszabadulok tőle. Amint véget ér a csókunk pimaszul rám vigyorog és elenged. Pofon vágom és visszafordulok törölgetni. Nathan ezt az egészet végignézte. Kikerekedett szemekkel bámul ránk. Hátrafordulok és Zayn éppen a fenekem stírölgeti, amíg törölget. Rám vigyorog, azzal a „mindenkit megkapok” mosolyával és Nathanre néz. Egyből tovább áll és az asztalokat rendezgeti. A telefonom csak nem akar leállni a rezgéssel.
-         Vedd már fel! Halálra izgulja magát – nyomja a kezembe Zayn a telefonom.
-         Muszáj ennyire… Áh, mindegy – kapom ki a kezéből.
Egy ideig hezitálok aztán felveszem. Harry totál ki van akadva már érzem a hangján. Leoltja a fejem majd utána bocsánatot kér. Elmagyarázom neki, hogy dolgozom. Az mindegy, hogy hol mire Zayn felnevet mögöttem. Hátulról hozzám simul és végig hallgatózik, amíg beszélünk. Az ujjai elkalandoznak a pólóm aljához majd a bőröm kezdi el simogatni. Elcsapdosom a kezeit, de egy fojtott vigyorgás elharapása után mindig visszahúzza. Amint leteszem a telefont ellép mögülem.
-         Apuci nagyon aggódik – gúnyolódik.
-         Befejeznéd már? – fordulok felé.
-         Mit? Nem tettem semmit – néz rám kérdőn.
-         Dehogyisnem! – vágom rá egyből.
-         Fejtsd ki bővebben! – lépked elém.
Hanyagul megtámaszkodik a kezein, a derekam mellett és csak bámulunk egymás szemeibe. Jelen esetben már rég elpirultam volna a bámulásától, de most rohadt idegesítő.  
-         Egyszerűen egy… Egy… - nem találom a szavakat.
-         Egy mi vagyok? Mond ki, ami először az eszedbe jut! – hajol közel hozzám.
Túl közel van és túlságosan bódító az illata is. Csak nézünk egymás szemeibe és állunk még pár pillanatig. Felsóhajt és egy apró csók után elhúzódik. Már szólnék utána, de leint így csendben maradok. Lassan bezárjuk a helyet és elindulok a kolesz felé.
-         Héj, te meg hová mész? – kapja el a kezem.
-         A koleszba. Hová máshová? – forgatom meg a szemem.
-         Szó sincs róla! Nálam alszol ma! – húz maga után.
-         Honnan veszed, hogy veled megyek? – húzom ki a kezem az övéből.
-         Csak fogd be és gyere utánam vagy itt hagylak! – mondja morogva.
-         Nem ez lenne az első eset! – vágom hozzá a múltat.
Hírtelen fordul meg és elkapja a derekam. A falhoz tol és rátapad az ajkaimra. Egy ideig csókolózunk és úgy érzem magam, mint egy prűd ribanc. Együtt vagyok Harryvel mégis itt csókolózom az exemmel, akit gyűlölök. Hogy is van ez? A kezei belemarkolnak a derekamba és szorosan magához húz. A csípőnk összeér mire belenyög a csókba. Elhúzódik tőlem és a fejembe tolja a sapkáját.
-         Nem kell – nyúlok érte.
-         Hagyd! Valószínűleg kiszúrtak már minket – nyúl  a kezemért.
Elhúzódik és elindul előttem. Lassan követem őt a kocsijához. Beszállok és próbálom minél jobban a fejembe húzni a sapkám. 
-         Miért pont velem történik ez is? – morgolódok a kocsijában.
-         Mert híres vagy! Híres prűd ribanc! – vágja hozzám mérgesen.
-         Mégis mi jogon ribancozol le? – kérdezem felháborodva.
-         Amióta hagyod, hogy megcsókoljalak és utánam még ő is megtegye! – morogja.
-         Már megbocsáss, de te csókoltál meg a nyílt utcán hülye barom! Szóval ne merészelj leribancozni! Nem te tetted tönkre más életét! Gyűlöllek Zayn! – kiabálok rá.
A továbbiakban egy árva szót sem szólunk egymáshoz. Amint megáll a lakásánál kipattan a kocsiból és előre megy. Kiszállok utána és bevágom az ajtót.
-         Várj már! – kiabálok utána.
Nem válaszol, csak megy tovább. Beszáll a liftbe és mire odaérek csukódik az ajtó. Egy ideig nézem az ajtót és elindulok kifelé. Kilököm a hatalmas vas ajtót és elindulok. Felpillantok, de nem látok senkit sem. Egy ideig megyek majd leülök egy padra. Alig ülök tíz percet Zayn megjelenik előttem félmeztelenül, zihálva. Összefonom a karjaim és felnézek rá. Felhúz a padról és újból megcsókol. Dühösen, vágyakozva, szenvedélyesen. Nem akarok visszacsókolni, de amint a karjai a derekam köré fonódnak visszacsókolok. Beletúrok a hajába és hagyom, hogy visszacipeljen. Csókolózva esünk be a lakása ajtaján. Amint bevágja mögöttünk az ajtót nekitol a falnak és a fenekembe markol. Harry tekintete befurakszik az elmémbe és elszakadok az ajkaitól.


-         Zayn ne! – hajtom le a fejem.
-         Akarlak téged! Régóta akarlak. Hiányzol! Túlságosan hiányzol – suttogja az éjszakába.
-         Szeretem Harryt! Engedj el, kérlek! – nézek a szemeibe.
-         Miért hagytad magad, ha ennyire szereted? Ne legyél prűd ribanc! – lép el előlem.
Felpofozom és inkább megkeresem a konyhát. Igaza van. Tényleg olyan leszek, mint egy prűd ribanc, akit nem érdekel, hogy megláthatják. Egyáltalán nem érzek semmi szikrát kettőnk között. Lezártam őt és semmilyen érzés sem kerülget miközben megcsókol. Kivéve a harag. Harry csókjai viszont furcsa érzéseket hoznak ki belőlem. Zayn a kezembe nyom egy pólót és egy boxert majd távozik a nappaliból, ahová időközben megágyazott. Nem vagyok hajlandó egy ágyba feküdni vele többet. Gyorsan lezuhanyzom és lefekszem a kanapéra. Próbálok elaludni, de nem megy. Zayn kimászik mellém és felvesz a karjába.
-         Hallgass! Nem tűröm el, hogy a kanapémon aludj – morogja.
Lefektet a hatalmas francia ágyára és mellém fekszik. Közel húz magához és felsóhajt. Nagy nehezen elalszom. Még érzem, ahogy a karjait körém fonja aztán teljes képszakadás. Reggel beülök a tévé elé és kapcsolgatni kezdek. Hirtelen megakad a szemem a híreken.
-         Zayn Malik és titokzatos barátnője! A híres úszó Zayn Malik az éjszaka folyamán egy kocsmából távozott zárás után a lánnyal együtt. Szemtanúink szerint szinte forrt köztük a levegő. Bár a lány arcából semmit sem látni a képeken….
Hála a jó égnek, hogy nem látszódok. Meg aztán, hogy fenébe magyaráznám ezt ki Harrynek. Fel kell hívnom még ma! Lesz egy magyarázkodós napom. Legalábbis az egyik felében. A másikban meg húzom az igát.
-         Minek nézed azt a szart? – jön Zayn hangja mellőlem.
-         Unatkoztam – vonok vállat.
-         Mást is nézhetnél. Éhes vagy? – sóhajt fel.
-         Nem! Különben is mennem kell – állok fel. 
-         Bírj már ki velem öt percet míg reggelizünk! – csattan fel.
-         Minek? Elég volt egy egész estét eltölteni veled. Már az is túl sok volt! – vágom hozzá bunkón.
Hátat fordít és bemegy a konyhába. Visszaveszem a tegnapi ruháim és elindulok. Az ajtóban kap el és visszahúz. Bevágja az ajtót és bele is üt. Összerezzenek és kikerekedett szemekkel bámulok rá. Kiengedi az öklét és lesimítja a derekam mellé a kezét.
-         Szeretlek Cem! Szeretlek, bassza meg! – simul hozzám.
-         Én… Zayn… - dadogok.
-         Ne mondj semmit! Tudom! Gyűlölsz, de ígérem jóvá teszem! – hajtja a fejét a nyakamba.
-         Engedj el kérlek! – nyúlok a mellkasához.
-         Nem tudlak – suttogja.
Ott állunk az ajtóhoz tapadva. Zayn kezei a fejem mellett az ajtóra simulva, míg a feje a nyakhajlatomban pihen. Apró csókot nyom rá majd elhúzódik. Egy ideig a szemembe bámul majd ellép előlem.
-         Este találkozunk – köszön el.
-         Ühüm – indulok el.
A kolesz szobámba érve hangosat sóhajtok. Épp, hogy leülök máris kopognak az ajtómon. Alig, hogy kinyitom Harry tör be rajta. Fáradt vagyok és totál nyúzott is. Megviselt ez az este Zaynnel.
-         Van fogalmad róla mennyire aggódtam érted? – kérdezi dühösen.
-         Hagyhatnánk ezt? Csak ölelj meg jó? – nézek rá fáradtan.
Bólint majd szorosan az ölelésébe von. A hatalmas karjai körbeölelik a testem és a nyakába fúrom az arcom, hogy beszívhassam az illatát. Mélyet sóhajtok és még jobban bújok a karjai közé. percek óta csak állunk egy helyben ölelkezve.

-         Jól vagy? – cirógatja a derekam.
-         Csak fáradt vagyok. Ennyi – motyogom a mellkasába.
-         Maradjak veled? – puszilja meg a fejem.
Bólintok majd befekszünk az ágyba. Csak szuszogok és nézem a mellkasát. A pólója alól kilátszódnak a madarai és körberajzolgatom őket. Folyamatosan dúdol nekem és lassan elalszom.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése